Legyen Ön is SweetGarden Klubtag!

Klubbunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy ügyfeleinknek meghálálhassuk a Sweet Gardenbe vetett bizalmukat, így Klubbunk tagjainak saját kedvezményekkel, ajándékokkal kedveskedhessünk.

Miért jó tehát Önnek, ha a SweetGarden Klubb tagja?

A regisztrált vásárlóként az alábbi előnyökben részesülhet:

  • Klubtagjaink számára csak 1.500 Ft a kiszállítási költség (az általános 2.200 Ft helyett)

  • Vannak olyan korlátolt darabszámú termékeink, melyek kizárólag a klubbtagok számára elérhetőek

  • Időszakosan egyedi ajánlatokkal/akciókkal szolgálhatunk Önnek

  • Minden klubbtagunknak belépéskor egy ajándékkal lepjük meg

  • Minden hónapban elküldjük Önnek saját kertészeti naptárunkat, melyből megtudhatja, mikor milyen feladatok aktuálisak kertjének gondozásában.


Hogyan lehet Ön is SweetGarden Klubbtag?

Amennyiben vásárlásainak összértéke elérte/meghaladta a 100.000 Ft-ot és már legalább öt alkalommal rendelt tőlünk, mi automatikusan kiküldünk Önnek egy értesítést arról, hogy klubbunk tagja lett. 

Csak azokat a rendeléseket vesszük figyelembe, amelyek átvettek, és értékük jóvá lett írva számlánkon.

A SweetGarden részéről nem teljesített vagy a felhasználó által lemondott megrendelések (ide tartozik a vásárlástól való elállás is) nem kerülnek számításba.

Amennyiben a megrendelt termék(ek)et a felhasználó reklamáció miatt juttatja vissza a SweetGardennek, úgy a SweetGarden ügyfélszolgálata egyedi elbírálás keretében jogosult mérlegelni, hogy az adott vásárlás értéke beszámítható-e a klubbtagsági belépéséhez.

A SweetGarden fenntartja magának a jogot, hogy bármikor bárkit kizárhat a klubból, amennyiben az ügyfél etikátlanul viselkedik.

A SweetGarden klubban való részvétel nem jár hátránnyal. A felhasználó az info@sweetgarden.hu címre elküldött írásbeli rendelkezése alapján SweetGarden Klubból bármikor kiléphet.


          

0