Legyen Ön is SweetGarden Klubtag!

Klubunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy ügyfeleinknek meghálálhassuk a Sweet Gardenbe vetett bizalmukat, így Klubunk tagjainak saját kedvezményekkel, ajándékokkal kedveskedhessünk.

Miért jó tehát Önnek, ha a SweetGarden Klub tagja?

A regisztrált vásárlóként az alábbi előnyökben részesülhet:

  • Klubtagjaink számára csak 1000 Ft a kiszállítási költség (az általános 1500 Ft helyett)

  • Vannak olyan korlátolt darabszámú termékeink, melyek kizárólag a klubtagok számára elérhetőek

  • Időszakosan egyedi ajánlatokkal/akciókkal szolgálhatunk Önnek

  • Minden klubtagunknak belépéskor egy  ajándékal lepjük meg

  • Minden hónapban elküldjük Önnek saját kertészeti naptárunkat, melyből megtudhatja, mikor milyen feladatok aktuálisak kertjének gondozásában.


Hogyan lehet Ön is SweetGarden Klubtag?

Amennyiben vásárlásainak összértéke elérte/meghaladta a 100.000 Ft-ot és már legalább öt alkalommal rendelt tőlünk, mi automatikusan kiküldünk Önnek egy értesítést arról, hogy klubunk tagja lett. 

Csak azokat a rendeléseket vesszük figyelemben, amelyek átvettek, és értékük jóvá lett írva számlánkon.

A SweetGarden részéről nem teljesített vagy a felhasználó által lemondott megrendelések (ide tartozik a vásárlástól való elállás is) nem kerülnek számításban.

Amennyiben a megrendelt termék(ek)et a felhasználó reklamáció miatt juttatja vissza a SweetGardenek, úgy a SweetGarden ügyfélszolgálata egyedi elbírálás keretében jogosult mérlegelni, hogy az adott vásárlás értéke beszámítható a klubtagság belépéséhez.

A SweetGarden fenntartsa magának a jogot, hogy bármikor bárkit kizárhat a klubból, amennyiben az ügyfél etikátlanul viselkedik.

A SweetGarden klubban való részvétel nem jár hátránnyal. A felhasználó az info@sweetgarden.hu  címre elküldött írásbeli rendelkezése alapján SweetGarden Kluból bármikor kiléphet.

                                                 

0